fbpx

Over CycleDome

Bij CycleDome
kies je de training die het best bij je past.

FREE-TRY-OUT-CYCLEDOME

CycleDome heeft haar Indoor Cycling / Spinning trainingen ontworpen met twee doelen voor ogen. Dat je resultaatgericht traint en tegelijkertijd elke training opnieuw ervaart als een ‘ultimate trip’, met heel veel plezier!

Boek nu een gratis proeftraining. Niet denken, gewoon doen!

The Science

De wetenschap achter onze trainingen

Doelgericht trainen is ons moto, zowel individueel als in groepsverband. Bij CycleDome doen wij niet aan giswerk. Middels onze IC7 indoor cycling bikes zijn jouw trainingsinspanningen zeer nauwkeurig te monitoren. Elke training is gebaseerd op jouw vermogen met WattRate, de meest nauwkeurige vermogensmeting die (op dit moment) op de markt is. Het is de ultieme manier voor jou om jouw resultaten te zien en je doelen sneller te kunnen bereiken. Vanaf het moment dat je op de IC7 stapt, maakt jouw smartphone een draadloze verbinding met het training console van de IC7. Alle trainingsresultaten worden meteen na afloop van de training gesynchroniseerd met jouw ‘CycleDome App’ zodat jij op elk moment kunt terugkijken wat je gepresteerd hebt, en precies kunt zien hoe jouw trainingsprogressie zich ontwikkelt.

Persoonlijke begeleiding

Je kunt er voor kiezen om jezelf nauwgezet te laten begeleiden om jouw lange termijn resultaten te bereiken. Of je nu wielrenner bent die traint voor de Alpe d’HuZes, of gewoon een optimale fitheid wilt bereiken, of als een absolute beginner de eerste stap zet naar een gezonde leefstijl, onze Personal Trainers stemmen jouw Indoor Cycling trainingen af op jouw doelstellingen, wensen en behoeften. Dat kan individueel, exclusief met jouw eigen trainingsgroepje of wielerclub van ca. 10 personen, of in een ‘live’ training (met instructeur) met 50 deelnemers. Jouw succes is ons succes!

Ontdek onze tarieven

Coaching
by Colors

De hulp bij jouw succes

De IC7 training console maakt gebruik van ‘s werelds meest simpele, universele en krachtigste vormen van communicatie om instructie, motivatie en beloning voor jou tijdens de training te maximaliseren. De display van de console licht in een van de vijf kleuren op die horen bij jouw persoonlijk WattRate (vermogen) of hartslag zodat je direct weet of je meer of minder weerstand moet gebruiken. Plus, het geïntegreerde frontale LED display op jouw training console laat ook de instructeur zien of je te zwaar of te licht traint.

Over CycleDome - Coaching by Colours