fbpx

CycleDome Cycling training

Bij CycleDome heb je de keuze uit drie verschillende trainingen.

FREE-TRY-OUT-CYCLEDOME

Deze trainingen worden gegeven door de allerbeste instructeurs in hun vakgebied.

Met de IC7 beschikt CycleDome over de meest geavanceerde Indoor Cycling bikes, zodat je zeer nauwkeurig en resultaat gericht kunt trainen. Op “The Trip” na maken wij bij alle trainingen gebruik van het ‘coaching by colors’ principe. Met kleuren geven wij de intensiteit van de diverse trainingen aan.

The Trip™

Indoor Cycling in een andere dimensie!

‘The Trip™’ is een LesMills indoor cycling-training, maar niet zoals je die gewend bent. Via een 13 meter breed en 3 meter hoog HD-scherm waan je je in een heel andere wereld. Uniek in Nederland! Een combinatie van ‘live’ en ‘virtueel’ trainen. Je beklimt de flank van een super steile gletsjer. Je fietst door een futuristische stad. Je sprint over een digitale wielerbaan en rijdt vervolgens lekker rustig verder terwijl de zon ondergaat.

 

Boek nu een gratis proeftraining. Niet denken, gewoon doen!

Sprint™

In 30 minuten afstappen als held

Sprint is een High Intensity Interval Training (HIIT), de enige die slechts 30 minuten duurt. Doelstelling is vooral je anaerobe- en explosieve capaciteit te verbeteren. Je krijgt vooral veel snelheid- en weerstandstraining. Omdat de workout kort is, word je uitgedaagd om het maximale uit jezelf te halen.

Freestyle

De instructeur is jouw persoonlijke DJ

Indoor Cycling zoals je dat waarschijnlijk gewend bent. Elke instructeur heeft zijn eigen unieke manier van lesgeven. Of je nu van hardrock-, deep house- of trance-muziek houdt, de instructeur is jouw persoonlijke DJ. Bij CycleDome combineert hij geregeld de live training met virtueel zodat je meegenomen wordt naar de mooiste fiets- en mountainbike routes van de wereld. De instructeur kan ook de deelnemers in de les tegen elkaar laten strijden. Op het grote HD-scherm zijn jouw persoonlijke resultaten én die van de groep in real time zichtbaar. Ready? Go!