fbpx

ontmoet onze instructeurs

Wij werken met een team van spinning-instructeurs die allemaal specialisten op het gebied van indoor cycling zijn. Elke instructeur heeft zijn eigen muziek en stijl van lesgeven. Of je nu van hardrock, deep house of trancemuziek houdt, de instructeur is jouw persoonlijke DJ.

Dyon

The Trip en Freestyle

 

Hou je van variatie? Dan zit je goed bij onze founder Dyon! In het brede aanbod aan trainingen dat hij geeft zorgt hij ervoor dat iedereen wordt uitgedaagd om het beste uit zichzelf te halen. Van een enorm lang klimstuk tijdens de freestyle training tot een fantastische battle. Zijn voorkeur voor diversiteit hoor je ook terug in de muziek die hij gebruikt, van 70’s rock en trance tot deep house!

Jeanet

The Trip, Sprint en Freestyle

 

Let her entertain you! Fietsen bij Jeanet is een feestje. Ze vindt het mooiste aan indoor cycling om er op een leuke, entertainende manier voor te zorgen dat deelnemers zweten en hun doelen behalen. Doe je mee aan een van haar lessen? Grote kans dat je dan traint op hard dance en hardstyle in combinatie met zware klim-nummers zoals Yelawolf – Till its gone.

Marieke

The Trip, Freestyle

 

Marieke is een doorgewinterde indoor cycling instructrice. Ze geeft al meer dan 17 jaar les en is een kei in de freestyle trainingen. Train je bij Marieke? Dan zorgt ze er gegarandeerd voor dat je de eerste minuten na de training volledig buiten adem bent. Tijdens haar trainingen hoor je van alles voorbij komen, van 80’s muziek tot de 10’s, van dance, house en trance tot een vleugje hardstyle.

Benny

The Trip, Freestyle

 

“Wie harder zweet, mag de overwinning” is het motto van Benny. Zweten en zwoegen op goede muziek vindt hij fantastisch. Of hij nu training geeft voor een groep die oefent voor een Gran Fondo of voor een groep die voornamelijk calorieën wil verbranden, Benny zorgt ervoor dat iedereen in ieder geval zijn conditie verbeterd en met een goed gevoel de les verlaat.

Richard

The Trip, Freestyle

 

Denk je aan muziek, dan denk je aan Richard! Van meezing nummers tot muziek met een stevige beat, voor Richard is de energie die je krijgt door het trainen op muziek lekkerste dat er is. Zijn doel is dat iedereen met een voldaan gevoel de les verlaat.

Lisa

Sprint en The Trip

 

Lisa is de doelgerichte enthousiasteling van het team! Of iemand nu wil afvallen, fitter wil worden of gewoon meer wil sporten, Lisa zorgt ervoor dat jij na afloop van de les een stapje dichter bij jouw doel bent gekomen.

Rutger

The Trip, Freestyle

 

Rutger heeft een lange tijd op hoog niveau sporters begeleid en zit zelf nog steeds regelmatig buiten op de fiets, naast de trainingen die hij geeft. Zijn kennis over de topsport is te merken in de lessen, waarin hij je net even iets verder laat gaan dan je zelf dacht te kunnen. Heb je een vraag na afloop? Rutger kan je met zijn enorme scala aan kennis vast en zeker helpen!

Anna

Frontdesk en FTP-testen

 

Bij CycleDome word je begroet door Anna, een enthousiaste en spontane fysiotherapeute die klaar staat om al jouw vragen te beantwoorden en FTP-testen af te nemen. Ze vindt het fantastisch om te zien hoeveel passie er in de indoor cycling trainingen wordt gelegd en adviseert je graag over fysieke gezondheid!

Boek nu een gratis proeftraining. Niet denken, gewoon doen!