fbpx

CycleDome voor beginnende indoor fietsers

Jouw eerste training is jouw eerste stap

Bij CycleDome train je altijd onder leiding van één van onze indoor cycling-specialisten. Wij hebben onze trainingen ingedeeld op diverse niveaus, zodat je in een groep op het passende aanvangsniveau kunt starten. Jouw eerste training kan best een beetje spannend zijn. Dan is goed te weten dat CycleDome je ook individueel kan begeleiding. Wellicht dat je pas in een later stadium wilt overstappen naar een ‘live’ training in een grote groep. Wij hebben naast onze grote zaal, waar onze live trainingen plaatsvinden, namelijk ook een kleine zaal waar wij sporters individueel of in kleine groepjes en ‘op maat’ kunnen laten trainen.

Ontdek het starterspakket

Hoe moet ik me voorbereiden op mijn eerste training?

Drink voor aanvang meer water dan je gewend bent! Kom minstens 30 minuten voor aanvang van de les aan. Wij zullen je vragen naar je fitnessdoelen en mogelijke fysieke problemen waarvan wij op de hoogte moeten zijn. Nadat je kennis hebt gemaakt met ons concept, leggen wij je uit hoe een indoor cycling bike, de IC7, functioneert. Afhankelijk van je fitnessniveau, zal de instructeur je richtlijnen geven voor wat je tijdens je eerste training moet doen.

Tijdens de training

De IC7 training console maakt gebruik van ‘s werelds meest simpele, universele en krachtigste vormen van communicatie, licht! De display van de console licht in een van de vijf kleuren op die horen bij jouw persoonlijk WattRate (vermogen) of hartslag zodat zowel jij als de instructeur direct kunnen zien of je te zwaar traint.

Over CycleDome - Coaching by Colours

Na afloop

De instructeur doet aan het eind van elke training een gezamenlijk cool down met de groep. Tegelijkertijd zie je op de console van de IC7-bike een overzicht van jouw trainingsresultaten, zoals jouw calorieverbruik, gereden kilometers, maximale WattRate, minuten doorgebracht in elke hartslagzone, hartslagstatistieken. Je kunt zelfs je statistieken delen op sociale media!

Waar wacht je op? Ga op weg naar een optimale trainingsresultaten, en reserveer je eerste training bij CycleDome.

Dit zijn onze tarieven