fbpx

CycleDome voor beginnende indoor fietsers

CycleDome voor first timers

FREE-TRY-OUT-CYCLEDOME

Jouw eerste training kan best een beetje spannend zijn. Dan is goed te weten dat CycleDome je ook individueel kan begeleiden. Dan start je met één of meerdere individuele virtuele trainingen in onze kleine zaal. Wellicht dat je pas in een later stadium wilt overstappen naar een ‘live’ training in een grote groep.

Kom langs voor een rondleiding

Hoe moet ik me voorbereiden op mijn eerste training?

Ben ten minste 20 minuten voor aanvang van de training aanwezig. Wij zullen je dan vragen naar jouw (eventuele) fysieke beperkingen waarvan wij op de hoogte moeten zijn. Wij leggen je uit hoe onze indoor cycling bike ingesteld wordt. Afhankelijk van je fitnessniveau, zal de instructeur je richtlijnen geven voor wat je tijdens je eerste training het best kunt doen.

Boek nu een gratis proeftraining. Niet denken, gewoon doen!

Tijdens de training

De IC7 training console maakt gebruik van ‘s werelds meest simpele, universele en krachtigste vormen van communicatie, licht! De display van de console licht in een van de vijf kleuren op die horen bij jouw persoonlijk WattRate (vermogen) of hartslag zodat zowel jij als de instructeur direct kunnen zien of je te zwaar traint.

Over CycleDome - Coaching by Colours

Na afloop

De instructeur doet aan het eind van elke training een gezamenlijk cool down met de groep. Tegelijkertijd zie je op de console van de IC7-bike een overzicht van jouw trainingsresultaten, zoals je WattRate. Wil je meer doelgericht trainen, dan is het heel verstandig om je conditie geregeld te laten testen. Door middel van onze FTP-test kun je jouw maximale inspanningsniveau laten meten.

 

Waar wacht je op? Ga op weg naar optimale trainingsresultaten, en reserveer HIER jouw eerste (gratis) FTP-test bij CycleDome.

Ontdek het lesrooster